Anasayfa

23 Mart 2013 Cumartesi

Yetenek sizsiniz mi? Sempatik sizsiniz mi?



Gerçekten yetenek mi aranıyor, yoksa tamamen  duygusal mı bakılıyor? Hani derler ya, bazen “Ağzıyla Kuş Tutsa, Yine Birşey Olamaz”

Atalay Demirci kötü mü? Hayır, gayet başarılı. Ama zaten sahnelerin adamı. O salon gibi salonlarda belki de 100’lerce stand-up yapmış. Sahnenin ruhunu yalayıp yutmuş.

Yaptığı gösteriye bakarsanız, biraz Cem Yılmaz, biraz Yılmaz Erdoğan, biraz da Ata Demirer’I karıştırınca, güzel bir sonuç çıkmış. Vücut dilini de güzel kullanmış… hakkını yememek lazım, başarılı da...

Ama diğer taraftan baktığımızda çok ciddi emek vermiş kişi ve gruplar vardı. Hakan Akdoğan’ın yaptığı gösteri, Family Grup’un ve daha nice gösteriler vardı ki gerçekten yetenek ve beceri isteyen gösterilerdi

Baha çok şeker bir çocuk, hakikaten yaşının üstünde bir yeteneği var, üstelik konuşmaları inanılmaz hoş ve sempatik. Eminim bir çok evden bir çok oy gitmiştir. Belki 1. lik,, 2. lik hakkıdır. Ama ödül alması gereken kişilerin yine de diğerlerinin olduğu kanaatindeyim.

Bu yarışma zaten format olarak armutun, üzümün, kuru fasulyenin, acılı ezmenin, turşunun ve baklavanın yarışması gibi bir şey… Siz nasıl en güzel turşudur diyebilirsiniz. Hepsinin yeri ayrı… Bu sebeple adı da yeteneksizsiniz değil, “sempatiksizsiniz” gibi bir şey olmalı.

Milletimiz yeteneğe değil, duygulara oy veriyor. Ama bir gerçek var halkın önünde kimse duramıyor. Halk ne derse o oluyor.

Hiç yorum yok: